ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΟΝΕ

 

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε τα περιοδικά που εκδίδει η ONE advertising. Επιλέξτε ένα από τη λίστα που ακολουθεί για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το περιοδικό καθώς και τον τιμοκατάλογό του.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ

Για 21ο χρόνο και με ανανεωμένη διάθεση, το Παντρεύομαι σας συμβουλεύει πώς να πραγματοποιήσετε το ομορφότερο όνειρό σας.

Η διάστασή του περίπου είναι 21Χ28 και στις σελίδες του θα βρείτε ρεπορτάζ για το νυφικό, το γαμπριάτικο κοστούμι, τα απαραίτητα του γάμου, το στολισμό, το χώρο της εκδήλωσης κ.α.

Σελίδες γεμάτες προτάσεις, ιδέες και συμβουλές για τη μοναδικότητα του κοινού ξεκινήματος.

 

 

Beauty Bride 

Στις σελίδες του Beauty & Bride, εμείς και οι συνεργάτες μας, προσπαθούμε να κάνουμε την προετοιμασία του γάμου σας πιο εύκολη.

Το Beauty & Bride, είναι ένα περιοδικό χρηστικό και μοντέρνο που φροντίζει να διασφαλίσει στις μέλλουσες νύφες να βρουν αυτό που ταιριάζει στην αισθητική τους.

Είναι μια εξαμηνιαία έκδοση και διάστασης 21Χ28. Κυκλοφορεί τον Απρίλιο και τον Νοέμβριο, σε τιράζ 30.000 τεμάχια (Αθήνα – Επαρχία) ενημερώνοντας για ότι καινούργιο υπάρχει στην αγορά.

Η τιμή περιπτέρου είναι 4€.

 

 

ΒΑΦΤΙΖΟΜΑΙ

Περιοδικό διαστάσεων 21Χ28, με κυκλοφορία μια φορά τον χρόνο. Η ύλη και τα ρεπορτάζ ασχολούνται και είναι αφιερωμένα στο μυστήριο της βάφτισης, στις υποχρεώσεις του ανάδοχου, στα “θέλω” και τα “πρέπει” αυτής της ξεχωριστής ημέρας. Με τις καλύτερες προτάσεις και τιμές. Είναι δίπλα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της βάπτισης.

 

 

 

 

Babyname

Ένα περιοδικό με  ολοκληρωμένες προτάσεις, ιδέες και ρεπορτάζ που θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ταιριάζει για την ξεχωριστή ημέρα του παιδιού σας, την βάφτιση του.

Μοντέρνο,ευχάριστο, με ευρύτατη θεματολογία, χωρισμένο σε ενότητες για τα ρούχα, τον σταυρό, την φωτογράφηση, την διακόσμηση, τον στολισμό, την δεξίωση κ.α. Με αυτό το τρόπο συμβάλει στη σωστή οργάνωση και καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του γονιού, του νονού-ας.

Το περιοδικό Baby name, έχει διάσταση 21Χ28, κυκλοφορεί πανελλαδικά, μία φορά το χρόνο, κάθε Φθινόπωρο και σε τιράζ 20.000 αντίτυπα.

 

 

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Ένα περιοδικό σε pocket size (17×24) γεμάτο με συνταγές και χρήσιμα tips για  κάθε νοικοκυρά αλλά και γευσιγνώστη. Πιάτα με κρεατικά, θαλασσινά, λαχανικά, ζυμαρικά κλπ. που εμπνέουν και δημιουργούν μοναδικές γεύσεις για απαιτητικούς ουρανίσκους!

 

 

 

 

 

VEGAN & νηστίσιμα

Ένα περιοδικό αφιερωμένο στους vegans και όλους τους… απαιτητικούς γκουρμέ !
Οι συνταγές που βρίσκονται στις σελίδες του, είναι σαφείς και γρήγορες. Συνταγές, ελαφριές και θρεπτικές, όπου όλα τα υλικά αναμιγνύονται μεταξύ τους σε ένα παιχνίδι χρωμάτων, υφών και γεύσεων, που σας καλωσορίζουν σε πολλές νέες και νόστιμες γεύσεις και σας δίνουν πρακτικές προτάσεις για να κατανοήσετε ένα ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο διατροφής. Επίσης, είναι ιδανικές για όσους θέλουν απλώς να επεκτείνουν τη γευστική τους εμπειρία ή να καταπλήξουν τους φίλους τους, αντλώντας πληροφορίες από την πλούσια κληρονομιά των γεύσεων της Ελλάδας.

 

 

 

ΧΤΙΖΩ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ

Περιοδικό που κυκλοφορεί 2 φορές το χρόνο, πρωτοποριακό στο χώρο του καθώς αφορά εξ’ ολοκλήρου τη δόμηση. Με θέματα αποκλειστικά γύρω από το χτίσιμο και την ανακαίνιση ενός σπιτιού, δίνει λύσεις σε όσους έχουν ξεκινήσει την κατασκευή του καινούργιου τους σπιτιού ή την ανακαίνιση του παλιού τους.

Περιλαμβάνει αρχιτεκτονικά σχέδια διαφόρων τετραγωνικών που μπορούν να αποτελέσουν το πρότυπο για το δικό σας σπίτι και να αποφύγετε έτσι την ταλαιπωρία και την άσκοπη σπατάλη χρόνου.

Με extra αφιερώματα γύρω από διάφορα δομικά στοιχεία όπως το τζάκι, το δάπεδο, τη σκάλα κλπ., το ΧΤΙΖΩ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ καταφέρνει να καλύπτει κάθε ανάγκη.

Επίσης, πρωτοτυπεί καθώς στην ύλη του περιλαμβάνει διάτρητες διαφημιστικές καταχωρίσεις τις οποίες ο αναγνώστης μπορεί να κόψει και να τις κρατήσει για προσωπική του χρήση οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

 

 

 

ΧΤΙΖΩ – ΔΙΑΚΟΣΜΩxtizo_diakosmo

Περιοδικό διαστάσεων 21Χ28, με παρεμφερές  know – howμε το ΧΤΙΖΩ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ. Κυκλοφορεί 2 φορές το χρόνο και έχει και αυτό την ίδια φιλοσοφία δηλαδή ασχολείται με θέματα δόμησης αλλά επιπρόσθετα περιλαμβάνει και θέματα διακόσμησης.

Η ύλη του αποτελείται από άρθρα σχετικά με την κατασκευή και τη διακόσμηση ενός σπιτιού, από προτεινόμενες κατόψεις διαφόρων τετραγωνικών, από αφιερώματα καθώς και από ρεπορτάζ με έπιπλα, δομικά υλικά, κουζίνα, μπάνιο κλπ.

Το περιοδικό αυτό αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση που ξεκινά από το χτίσιμο μιας κατοικίας και καταλήγει στην αισθητική και διακόσμησή της.

 

 

ΕΤΗΣΙΟ ΧΤΙΖΩ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ & ΧΤΙΖΩ – ΔΙΑΚΟΣΜΩxtizo_etisio

Το ετήσιο αυτό τεύχος αποτελεί έναν συνδυασμό των 2 περιοδικών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για όλο το χρόνο.

Περιλαμβάνει μία ποικιλία θεμάτων που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών και φυσικά πάρα πολλά ρεπορτάζ γύρω από τη δόμηση, ανακαίνιση και διακόσμηση που ο κάθε αναγνώστης συμβουλεύεται ανά πάσα στιγμή.

 

 

 

 

ΑΛΛΑΖΩ…

Τα περιοδικά ΑΛΛΑΖΩ, σε διαστάσεις 21Χ28, έχουν μία δική τους φιλοσοφία , κατορθώνοντας έτσι να καλύπτουν κάθε πρόβλημα που αφορά στο σπίτι, με έναν εξειδικευμένο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα,το ΑΛΛΑΖΩ κυκλοφορεί κάθε φορά με διαφορετικό υπότιτλο, απευθυνόμενο έτσι σε διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΚΟΣΜΩdiakosmo_33

Σε εύχρηστο pocket size, το περιοδικό ΔΙΑΚΟΣΜΩ κυκλοφορεί 4 φορές το χρόνο και αποτελεί ένα εγχειρίδιο διακόσμησης και αισθητικής.

Η θεματολογία του αφορά στο σπίτι, το ύφος, την προσωπικότητά του, την αισθητική, το στιλ του.

Περιλαμβάνει πολύτιμες συμβουλές, ιδέες και λύσεις για κάθε διακοσμητικό πρόβλημα και προτείνει έξυπνους, εύκολους και πρωτότυπους τρόπους διακόσμησης για όλους τους χώρους του σπιτιού.

 

 

 

CUCINE & BAGNOcucine

Με διαστάσεις 21Χ28, κυκλοφορεί 4 φορές το χρόνο και περιλαμβάνει θέματα που ασχολούνται αποκλειστικά με την κουζίνα και το μπάνιο.

Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο περιοδικό και ως εκ τούτου μπορεί και δίνει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αφορά αυτούς τους δύο χώρους του σπιτιού.

Προτείνει στιλ, ύφος, σχεδιασμό για κάθε ανάγκη και οικονομική δυνατότητα.

Εκτός των άρθρων του, περιέχει και πολλά ρεπορτάζ με έπιπλα κουζίνας και μπάνιου, αξεσουάρ, ειδικούς μηχανισμούς κλπ. που μπορείτε να βρείτε στην αγορά και που μπορούν να ταιριάξουν στο δικό σας χώρο.

 

 

ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝkatoikon

Το Κατ’οίκον είναι ένα περιοδικό διαστάσεων 21Χ28 cm που κυκλοφορεί 4 φορές το χρόνο και αφορά όλους τους χώρους του σπιτιού.

Με άρθρα, ρεπορτάζ και αρχιτεκτονικά σχέδια διαφόρων τετραγωνικών, προτείνονται λύσεις, δίνονται συμβουλές και αξιοποιούνται επιτυχώς όλοι οι χώροι μιας κατοικίας.

Υπάρχουν επιπλέον αναφορές σε θέματα που συμπληρώνουν ένα σπίτι όπως το χρώμα ή η σωστή χωροδιάταξη καθώς και οι ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ αγορές που περιλαμβάνουν προτάσεις της αγοράς για διάφορους χώρους, σε ενδιαφέρουσες τιμές.

Μέσα από μία ποικίλη θεματολογία, ο κάθε αναγνώστης ανακαλύπτει τρόπους και λύσεις για το σπίτι του.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣfrontida_ugeias

Το Φροντίδα Υγείας , με διαστάσεις 20Χ20, κυκλοφορεί 2 φορές το χρόνο και έχει μία επιστημονική προσέγγιση σε θέματα υγείας και αισθητικής.

Περιλαμβάνει – εκτός των άλλων – συνεντεύξεις, άρθρα από γιατρούς, ψυχολόγους και άλλους συνεργάτες, με εξειδικευμένες γνώσεις, που μπορούν να δώσουν λύσεις σε διάφορα προβλήματα που απασχολούν τους αναγνώστες.

Προσπαθεί να ενημερώνει αξιόπιστα συμβουλεύοντας, προτρέποντας και ακολουθώντας την επιστημονική οδό για θέματα και απορίες που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣfrontida_omorfias

Το Φροντίδα Ομορφιάς περιλαμβάνει θέματα, άρθρα, συμβουλές, σχετικά με

την ομορφιά, την αισθητική, τα μαλλιά , τα καλλυντικά, τη φροντίδα του

σώματος και του προσώπου.

Αποτελεί ένα εργαλείο ομορφιάς, πολύτιμο σύμβουλο για κάθε πρόβλημα και απορία.

 

 

 

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙpaidi

Το περιοδικό Όλα για το παιδί έχει διαστάσεις 17Χ24 cm, κυκλοφορεί 2 φορές το χρόνο και αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για τους γονείς.

Συμβουλεύει για την ανατροφή, τη διαπαιδαγώγηση, την κοινωνικοποίηση των παιδιών προσπαθώντας να δίνει αποτελεσματικές λύσεις και ιδέες σε κάθε προβληματισμό και απορία που υπάρχει.

Περιλαμβάνει μία ποικιλία θεμάτων και απόψεων γύρω από το σχολείο, την οικογένεια, τη διατροφή, την υγεία – σωματική και ψυχολογική – των παιδιών καθώς και των προβληματισμών που αντιμετωπίζει ο κάθε γονιός.